Detta är ingen officiell sida för Svenska Esbc.
Det är bara min alldeles egna sida där jag berättar om våra resor med denna organisation.

Esbc startade 1992 och är en organisation som finns i flertalet av de europeiska länder som tillhör WTBA EZ Federation. De anordnar en tävling varje
år, på olika platser, i något framröstat land. Alla som fyllt 50 år och har licens får delta. Deltagarantalet är olika beroende på värdlandets kapacitet. Men i mån av plats får de flesta som anmäler sig följa med.
 

Vi tävlar i olika åldersklasser; A (50-57 år), B (58-64 år) och C (65+). I C-klassen får man bonuspoäng; 1 poäng för vart år/serie fran 66 år och uppåt. Damer och herrar spelar var för sig och man tävlar i singel, dubbel och trios. Det spelas 2 matcher i varje disciplin, tre serier i varje. De sex bästa (högsta resultaten sammanlagt) i varje klass möts i en All Event-final (Masters).  

Vi har, som sagt, besökt många länder vid det här laget; t ex Sydafrika, Israel, Tyskland, Österrike, Norge, Finland (då var vi inte med), Belgien, Danmark, Sicilien och senast Frankrike (då var vi inte heller med). Länkar till berättelser och bilder från de olika resorna kan Du läsa om på länksidan. Mycket nöje.  

Hoppas vi ses snart!